pátek 23. prosince 2011

Vánoce jsou tady...

Štědrý den je až zítra, ale já už pár dárků dostal. Ten největší jsem si nadělil sám - neodolal jsem a objednal si za pomoci "trollů" (těch pod mostem) Dark Eldar Megaforce z Wayland Games. Dlouho už odolávám nutkání začít právě s touto armádou, ale když přišla ta skvělá možnost (tedy koupě hromady modelů s tak obrovskou slevou),neubránil jsem se. Ty modely jsou vážně perfektní, nejhezčí co vyšly za poslední roky a probírání se otevřenou krabicí tenhle můj dojem ještě umocnilo.



Spručko vepředu je plastový Venerable Dreadnought set. Koupil jsem ho, ačkoliv jsem neměl v plánu Dark Angels nijak rozšiřovat (do doby než vyjde nový kodex) a dalšího dreda určitě nepotřebuju (i když Martin na to má svůj názor, že :-)). Prostě další hezký model, na který už mám nějakou dobu spadeno. No nekupte to, za ty peníze :-).
No a stuhou ovázaná krabice je tak trochu překvapení, vánoční dárek od Rosse. Doufám, že jemu se ten můj bude taky líbit.
Tyhle modely by se v příštím roce měly stát náplní mých příspěvků tady na blogu, společně s fantaskou.

Ale abych se tady jenom trapně nerozplýval...tady dodávám, jak jsem slíbil, druhá šestka White Lionů je hotova. Poslední řadu teď trochu odsunu do budoucna, z představy že mě to čeká ještě jednou dostávám vyrážku. Za odměnu si dám jiné projekty





Takže Štastné a Veselé a spoustu wargamingových radostí pod stromečkem Vám všem přeje Thalas...

5 komentářů:

  1. Jo, Ross mel dost resinove Vanoce. Jsem zvedav, jestli zvladne udelat nejaky kratky prispevek....
    BTW: nenajdes nekde odkaz na tu apocalypse formaci s Hawkem a Tempestama?

    OdpovědětVymazat
  2. Imperial Armor Apocalypse 2: Thunderhawk interdictor strike force.
    Strana 36...
    Ale myslel jsem, že to aspoň něco umí :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Nazdar kouzelníku, koukám, že figurky tě pořád nepustily:) Musím uznat, že v bravení si za ty roky udělal docela pokroky! Někdy se ozvi, jezdím často do HK, dáme pivko.

    Vše nej do nového roku přeje a zdraví Faethor
    ps tak schválně, jestli ti to dojde:)

    OdpovědětVymazat
  4. To Faethor: no ahoj, musím říct, že jsem hodně překvapen. A mile. Ty ještě existuješ? Ozvi se mi na hofy do pošty a domluvíme se, já už teď bydlím víc v Praze než v HK tak na to pivo někdy zajdeme :-)
    A tobě smz taky všechno nejlepší do Nového roku :-)

    OdpovědětVymazat