středa 11. dubna 2012

Murderous skies

Město Commorragh je místo neomezených možností. Pořídit si letadlo není jediný způsob jak létat. Můžete si nechat přišít opravdová křídla. Navíc přídatné svaly, dávkovače adrenalinu a nechat si vyvrtat dutiny do kostí. Tentokrát k tomu ale nestačí jen peníze. Potřebujete taky odvahu a odhodlání, protože to určitě bude bolet. Hodně.



Takže v pořadí třetí jednotka pro DE armádu. Opět zvítězila volba toho co chci, nad tím co potřebuji :-) Těmhle modelům se nedalo odolat. Pětičlenná jednotka obsahuje Solarita (Ld se bude hodit) a dva Haywire Blastery-asi nejlepší antitank volba pro tuto jednotku.

Výsledek barvení je kombinace různě náročných postupů. To co jsem potřeboval doladit a optimalizovat pro práci na zbytku armády, tomu jsem věnoval hodně času a péče. Příkladem je třeba pokožka, highlighty brnění (sice stejné jako u předchozích modelů ale v menším provedení a nevypadá to tak dobře, zdá se že tady to budu muset ještě upravit) nebo kusy stažené kůže. Jiné části (vlasy, křídla, kovy) jsem udělal jednoduchým způsobem odpovídajícím herní table-top kvalitě.
Víc už asi není co komentovat, takže už jen obrázky:









6 komentářů:

  1. Pěkné, pěkné :)
    Sem tam bych si s něčím víc vyhrál (zbraně - gemy, křídla apod.), ale jak jsi psal, tak to uznávám. Taky na některých částí modelu spořím čas.
    A teď je zase na čase jednotka k High Elfům co? Ať si na Grillhammeru můžem dát pěknou FP bitvu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na grillhammeru si s tebou fantasku rád zahraju, FP ovšem slíbit nemůžu...
      Další na řadě jsou ptáci :-)

      Vymazat
  2. Je to pekne. Myslim, ze ta armada bude sklizet body za barveni jak kombajn. Uz se tesim, az to budes mit hratelne.

    OdpovědětVymazat
  3. K dokonalosti mi chybí jak psal Smejky pohrát si s detailama.
    Za mne to jsou křídla a kovy na zbraních.

    Sleduju tvou práci a moc se mi líbí. Hlavně to barevné schéma.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju za komentáře, mám radost že to někdo sleduje a čte :-)

    OdpovědětVymazat
  5. mas to hnusne, hnusne a hnusne a jestli neprestanes s tim barvenim tak toho necham ja, pac vedle tohodle nema cenu brat na turnaj nabarvenou army :)

    OdpovědětVymazat