pátek 18. května 2012

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi = nové posily

Tak a jsou tu zelení kamarádi. Přijeli k nám ze Slovenska a máme je moc rádi!
Opět parádní záležitost po celou dobu. Až na začišťování celkem znatelných přelitků se barvili skoro sami. Opravdu jen skoro. Na kůži jsem zvolil Orkhide green. Celý povrch jsem pak washnul badab black a znova vše nabarvil základovkou kromě míst, kde má zůstat stín. Další světlejší stíny jsem si pak namíchal Orkhide green + bleached bone. (Když jsem dodělal kůži nastala trošku krizovka, protože to nějak nebylo ono, ovšem když jsem dodělal všechny zbylé věci jako jsou pařáty, zbroje, kožní deriváty a další detaily, krize opadla a byl jsem spokojen).Skoro tytéž postupy jsem zvolil i na modrofialovou, kterou jsem si namíchal z Red gore a Regal blue. Za zmínku možná ještě stojí Sunburst yellow, kterou jsem po nazákladování washnul devlun mudem a poté vytáhnul znova vše základní žlutou.
Když jsem modely sestavil, furt mi tam něco chybělo...ANO! trochu toho osliznutí. Tak jsem rychle koupil Gloss varnish a nalakoval části, které si myslím že by měli být lesklé - maso, zuby, páteř, deriváty a podobný hnusy. Předtím byly modely samozřejmě nalakovány Purity seal sprejem od GW. (jako ostatně všechny moje modely).
Pak už klasika sníh, krev a...a...sakra já zapomněl na lístky dubu. No nic jdu to dodělat, snad vám postačí fotky bez listů :)










2 komentáře:

  1. Moc hezcí (teda vlastně ošklivý :-) trollové. Doufám, že jim přidáš ještě aspoň tři kámoše...

    OdpovědětVymazat