středa 4. dubna 2012

Warriors of Chaos - pokračujeme!



Nějakou dobu jsem již nic nepostoval, tak by to chtělo trochu pozměnit.
Za dobu od prvního příspěvku o Chaos Warriorech dále tvrdě makám na této armádě. Už mám FP pěkných 700pts. V současné době dodělávám dalších 6 Chaos Warriorů a pak se vrhnu na Chariotu, která bude dost konvertěná, takže se máte na co těšit.
Každopádně jsem dodělal následující modely. Chaos Warhoundi byli celkem rychlovka. 2 dny volna doma, takže jsem se do toho opřel a bylo. Exalted Hero trval celkem dlouho, ale stálo to za to. A 6 Chaos Warriorů klasika, cca. 2(až 3) týdny. Warhoundi maj malinkou konverzi - nedával jsem jim na hlavu ty hnusný rohy/hady/chapadla apod. a prostě to zastuffoval. Exalťákovi jsem udělal správnej badass podstavec a pěkně ho napozoval. Toť tak vše z keců...dále už jen fotky :)

2 komentáře:

  1. S potěšením sleduji tvoji rozrůstající se armádu a jsem rád že ti elán vydržel. Warrioři jsou klasika (tzn. velmi povedení) a warhoundi se také povedli, hlavně ty krvavý tlamy se hezky hodí k podstavcům. Hero je taky dobrý, podstavec i póza mu dávají "cool factor" :-) Jenom je škoda, že jsi barvy neudělal výraznější. Chci říct, technicky je to bezvadný a je vidět, že sis dal záležet. Nicméně mohl dostat asi zářivější zlatou a jasnější červenou. Sice je ve stylu ostatních, ale na druhou stranu mezi ostatními zapadne a nebude moc vidět, což je škoda. To neber jako kritiku, spíš jako poznámku, názor. Celkově paráda...
    už se teším na slibovanou charriotu...

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc za názor, ale předělávat ho nebudu, každopádně dobré nápady do dalších kroků :)

    OdpovědětVymazat