pátek 18. května 2012

Grillhammer 2012

Jak na Grillhammer

Nejdřív pár slov k tomu, co to vlastně ten GH vlastně je. Je to víkendové odpočinkové setkání lidí spojených wargamingovým koníčkem. Je to víkend, kdy můžeme na čerstvém vzduchu pokecat o všem možném, na co při turnajích nebyl čas. K tomu ugrilujeme nějaké to maso, popijeme pivko a budeme se bavit, co to půjde.

Kdy?

Od pátku do neděle, 15. - 17. června 2012.



Kde?

Letiště Skuteč 



Co se bude na GH dít?
V pátek po příjezdu a přípravě stolů bude volná zábava spojená s degustací steaků.
V sobotu poběží několik dopoledních a odpoledních bloků:
Malovací workshop (Jindra, Smejky, Thalas, Jose, Pucis)
W40k Apocalypsa 3500pts a vic (Rossignol)
Ja jsem Napoleon (Rybnik)
Wings of War/Glory (Watchdog)
WH40k kampaň (Shadowulf)
WFB kampaň (Popelka)
Práskni bičem do koní (vlků, lvů...) aneb závody fantasy véhýklů (Mates)
Infinity (Greg)
Dreadfleet (Thalas)

Věřím, že i z tohoto stručného popisu je jasné, oč půjde. Samotní animátoři ještě dají vědět, co přesně vás čeká. Je na vás, účastnících, jestli se na některý blok přihlásíte nebo ne. Pokud vás něco zaujalo, tak zaškrtněte odpovídající políčko v registračním formuláři. Vedoucí jednotlivých bloků budou mít přesnější informace, s kolika zájemci počítat a kolik materiálů musí připravit.

V sobotu nadvečer na vás čeká konzert a další veselé taškařice až do rána.
V neděli celé dopoledne budeme pokračovat v hraní (některé bloky se prostě protáhnou) a po obědě zabalíme stoly a rozjedeme se do běžného života.

Kromě herních aktivit bude opět možné si domluvit vyhlídkový let a slyšel jsem, že poblíž je koupaliště (tušíte, že mě herní aktivity nedovolí opustit areál :))

Bydlení na GH
Máte dvě varianty. Buď nezaváháte a objednáte si místo na pokoji a postel. Lůžek je cca 28 a jsou v dvou až čtyřlůžkových pokojích.
Nebo si přivezete stan a karimatku a ubytujete se na trávě či v hangáru.

Jídlo a pití na GH
Celá polovina názvu téhle akce cílí dobré jídlo. V pátek na vás čekají steaky a v sobotu vepřové kýty na grilu. Ještě se nastalo, že by měl někdo na GH hlad a nestane se to ani letos. V sobotu i neděli počítáme se snídaní (vajíčka nebo párky) a obědem (guláš, těstoviny, uvidíme). Toto je zahrnuto v ceně celé akce a doporučuji si vzít se sebou nějakou sušenku nebo prostě to co máte rádi. Z letiště je to všude docela daleko.
Co se pití týká, tak na místě bude čepované pivo a kofola a na baru tvrdý tradičních barev. Pokud jste fajnšmejkrové, tak doporučuji vzít vlastní zásoby. Pití není započítáno v ceně zájezdu a každý platí vlastní konzumaci.

Doprava na GH
Jednoznačně nejsnadněji se na místo dostane autem. Pokud nejste řidiči, tak se poptejte, jestli někdo nebude mít místo. Z Hradce Králové určitě pojede povícero aut. Ale není problém použít ani vlak či autobus, nebo motorové letadlo.
Hlavní skupina dorazí na letiště v pátek mezi šestou a sedmou hodinou.

Jak se na GH přihlásit
Je to jednoduché. Musíte vyplnit registrační formulář a zaplatit poplatek. A byt mezi prvními šedesáti. Taková je totiž kapacita akce. V případě, že budete chtít informace z formuláře změnit, tak je potřeba napsat na email (karak.rinn@gmail.com). Přihláška je platná až ve chvíli zaplacení registračního poplatku. Platbu zasílejte na KB:19-0576160277 / 0100 a je potřeba abyste ve zprávě pro příjemce uvedli své jméno nebo přezdívku, kterou naleznu v registraci. Jen tak zvládnu rychle napárovat registrace a platby.

Na kolik mě GH vyjde
Celá akce je koncipována jako nezisková a pracuje s uzavřeným rozpočtem. Náklady jsou co nejpřesněji odhadnuty a z toho je vypočítána cena.
Základní cena za víkend je 1300 Kč (dvě noci v pokoji, dvě snídaně, dva obědy a dvě silně masové večeře, možnost účastnit se všech herních aktivit, večerní konzert). Pokud se spokojíte s ubytováním ve stanu nebo na zemi v hangáru, tak vás GH příjde na 900 Kč.
Cena je snížena odpovídajícím způsobem, pokud hodláte na akci dorazit až v sobotu.
V ceně není zahrnuto pití, doprava a v případě, že si na akci chcete přivézt psa tak poplatek 50 Kč za psa a noc (platí jen v případě, že ho budete mít na pokoji). Tato přirážka bude vyřešena až na místě.
V případě, že máte speciální nároky na stravu (aka nejíte maso), tak mě kontaktujte přímo, nějak to vyřešíme.

Jak si GH užít
To jistě není velký problém, ale je potřeba zachovávat pár pravidel.
Na akci bude relativně velký počet lidí, tak se snažme chovat tak, abychom neobtěžovali ostatní.
Pokud jsem v konzumaci alkoholu překročil "svoji" hladinu, tak se odklidím (nechám odklidit) stranou a nebudu ostatním padat do figurek.
V hangáru jsou letadla a je SAKRA důležité aby se jim nic nestalo.
Dávám na sebe pozor a snažím se nezchromit. Na místě jsou zkušení medici, ale je možné, že nebudou po ruce a pak vás ošetřím já!
Snažím se nenasrat Jindru! Třeba tím, že mi není ještě osmnáct a zleju se jako doga. Platí jednoduché pravidlo, že když někdo nasere Jindru, tak ten ho vyrazí z akce.

Resume
Určitě jsem zapoměl na nějaké informace. Pište dotazy do komentářů k tomuto článku, já zajistím zodpovězení.
Doufám, že nám letos počasí bude přát a my si užijeme fenomenální víkend.

Registrační formulář



Žádné komentáře:

Okomentovat