pátek 18. května 2012

Nový člen rodiny - Chaos Chariot


Jako další model, na který jsem měl velkou chuť, jsem zvolil Chaos Chariot. Tenhle projekt jsem si užil od samého začátku až do konce. Je na ní celkem dost úprav, jak je na první pohled vidět. Z klasické cínové GW stavebnice jsem použil vlastně jen samotnej vozík a i ten vzádu trochu prodloužil, aby se vešla pohodlně posádka. Jelikož jak koně, tak posádka jsou u originálního setu naprosto otřesné figury, tak jsem zvolil úplně jiné. Koně jsou od "nových" plastových Chaos Knightů a jezdci nejsou nic jiného než Chaos trpoši z Forgeworld - Command set. Trpaslíci jsou ještě mírně upravení. Pohaněč dostal bič od originální posádky a kladivo od Chaos Warriorů, druhý trpaslík je vlastně nezměněn.
Barevné postupy jsou prakticky stejné jako u Chaos Warriorů, takže je asi zbytečné znovu vše opakovat.
Z prvních her co jsem s ní hrál mám celkem dobrý pocit účinnosti. Sice dojela do boje zatim jen ve 3 hrách z 5, ale když už tak nasekala. Je to pěkné herní oživení a moc se těším na barvení dalších modelů... :)






2 komentáře:

  1. Jak jsem ti už říkal, chtělo by zapracovat na těch koních. Zamaskovat ta sedla, když už jsou koníci v zápřahu. K té vysoké kvalitě paintu je to potřeba.

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu, ale na to už prdim...model je hotovej a už na něj takhle zásadně nesáhnu. Lepení byl očistec sám a představit si že bych to musel dělat znovu...ani náhodou.

    OdpovědětVymazat