pátek 19. dubna 2013

TuB: Void Navigator

Z dnešního příspěvku mám velkou radost. Konečně se nám povedlo přetavit záměr ve skutečnost.
Tím záměrem bylo začít vydávat vlastní figurky. A protože jsme všichni nasáklí wargamingem, tak jaké by to byly jiné figurky než použitelné pro naše hry.

Naprosto první a úvodní miniaturou je Void Navigator. Jedná se o komunikačního důstojníka hvězdné flotily, který je nadán telepatickými schopnostmi. Je to on, kdo zodpovídá za zprostředkování kontaktu mezi lodí a zbytkem flotily. A někteří generálové mají natolik velké pravomoci, že je tito vzácní jedinci doprovází i při polním tažení.
Void Navigator
Model samotný je navrhnut a vysochán Martinem Grospietschem a box art pro nás vyhotovil Lukáš Žaba. Oba odvedli excelentní práci a myslím, že díky tomu máme k dispozici naprosto špičkový model.
V krabici naleznete resinový model, který se skládá z torza, podstavce, symbolu řádu a dvou možných hlav (jedna s čelenkou a druhá s dýchací maskou pro pobyt v nehostinném prostředí).
Měřítko modelu odpovídá populárním 28mm.
Void Navigator - verze s dýchací maskou
Void Navigator vychází v limitované edici 200 kusů a po vyprodání této série již nebude dostupný. Nicméně protože hodláme vdechnout našim modelů život a příběh, tak bude následovat jeho druhá inkarnace. Pokud teď vidíme Void Navigatora na začátku bitvy, tak se zkuste zamyslet, jak se na něm podepíše probíhající kampaň a lité boje muže proti muži....
Balíme modely :)
A jak se k modelu můžete dostat? Zatím nejsnadněji pomocí emailu (už brzo rozjedeme eshop), kde se domluvíme na platbě a předání. Cena stavebnice je 250 Kč plus náklady na dodání.

A na konci příspěvku si neodpustím malinkatý teaser modelu, který je již hotov a jen čeká na namalování....
Kdo klepe na dveře?

4 komentáře:

  1. Tak to je hodne dobre!!! Ten teaser vypada jak Alain Delon :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vidis, to me nenapadlo. Ja kdyz jsem ho uvidel, tak jsem rikal.... Duncan Idaho!

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzera to velmi dobre Jindra. Uz sa tesim na viac obrazkov Allaina. :)

    OdpovědětVymazat