středa 22. května 2013

GrillHammer 2013

Proč GrillHammer?
Protože nikde jinde si tak neodpočinete v prostředí natolik nasáklém věcmi, které máme rádi. A abych se zde nemusel vypisovat a dál sám chválit tuhle akci, vypomůžu si článkem, který o GH napsal Rybník. Díky mu.

Kdy?
Od pátku do neděle, 21. - 23. června 2013.



Kde?
Letiště Skuteč

Co se bude na GH dít?
V pátek po příjezdu a přípravě stolů bude volná zábava spojená s první várkou od šéfa kuchaře. Pokud vše půjde podle plánu, tak letos začneme výrazně dřív a již v pět nebo šest hodin odpoledne pojede akce na plné koule.
Nejpozději v osm večer by mělo být všechno cajk a pořádně ohulíme začátek akce vystoupením Benjaming Clanu. Chlapců je od loňska víc a jsem zvědav, kam se posunuli.

V sobotu poběží několik dopoledních a odpoledních bloků:

  • Malovací workshop (Jindra, Smejky, Thalas, Jose, Pucis, Ota - uvidíme, kolik z nás zvládne dorazit)
  • Ja jsem Napoleon (Rybnik)
  • Wings of War/Glory (Watchdog)
  • WH40k kampaň (Shadowulf)
  • WFB kampaň (Popelka)
  • Warmachine (Gurtmin)


A máme ještě měsíc na zahuštění dalšíma lahůdkama.

Věřím, že i z tohoto stručného popisu je jasné, oč půjde. Samotní animátoři ještě dají vědět, co přesně vás čeká. Je na vás, účastnících, jestli se na některý blok přihlásíte nebo ne. Pokud vás něco zaujalo, tak zaškrtněte odpovídající políčko v registračním formuláři. Vedoucí jednotlivých bloků budou mít přesnější informace, s kolika zájemci počítat a kolik materiálů musí připravit.

Sobota večer bude ve znamení pokračování herních aktivit. A nebo můžete korzovat mezi barem a grilem. A nebo nenuceně tlachat s ostatníma o důležitých geopolitických změnách universa w40k. A pokud vám to nebude stačit, tak vás bude bavit folkové trio Jindra (zpěv), Mates (zobcová flétna) a Rybník (rumbakoule).
V neděli celé dopoledne budeme pokračovat v hraní (některé bloky se prostě protáhnou) a po obědě zabalíme stoly a rozjedeme se do běžného života.

Kromě herních aktivit bude opět možné si domluvit vyhlídkový let a slyšel jsem, že poblíž je koupaliště (tušíte, že mě herní aktivity nedovolí opustit areál :))

Bydlení na GH
Máte dvě varianty. Buď nezaváháte a objednáte si místo na pokoji a postel. Lůžek je cca 28 a jsou v dvou až čtyřlůžkových pokojích.
Nebo si přivezete stan a karimatku a ubytujete se na trávě či v hangáru.

Jídlo a pití na GH
Celá polovina názvu téhle akce cílí dobré jídlo. Součástí organizačního zázemí je i mistr kuchař, který má zjevně jako já rád velké výzvy a proto se rozhodl, že vás všechny nakrmí, až se vám budou dělat boule za ušima. Kromě obligátních pokrmů z grilu se můžete těšit na velkou fůru občerstvení. A tentokrát myslíme víc i na lidi, kteří jsou méně masožraví než třeba já. Toto je zahrnuto v ceně celé akce a doporučuji si vzít se sebou nějakou sušenku nebo prostě to co máte rádi. Z letiště je to všude docela daleko.
Co se pití týká, tak na místě bude čepované pivo a kofola a na baru tvrdý tradičních barev. Pokud jste fajnšmejkrové, tak doporučuji vzít vlastní zásoby. Pití není započítáno v ceně zájezdu a každý platí vlastní konzumaci.

Doprava na GH
Jednoznačně nejsnadněji se na místo dostane autem. Pokud nejste řidiči, tak se poptejte, jestli někdo nebude mít místo. Z Hradce Králové určitě pojede povícero aut. Ale není problém použít ani vlak či autobus, nebo motorové letadlo. Loňský pokus o doražení na místo motorovým člunem neslavil prokazatelný úspěch.
Hlavní skupina dorazí na letiště v pátek mezi čtvrtou a pátou hodinou. Toto bude ještě operativně upřeněno.

Jak se na GH přihlásit
Je to jednoduché. Musíte vyplnit registrační formulář a zaplatit poplatek. A být mezi prvními šedesáti. Taková je totiž kapacita akce. V případě, že budete chtít informace z formuláře změnit, tak je potřeba napsat na email (jindrich.cadik@gmail.com). Přihláška je platná až ve chvíli zaplacení registračního poplatku. Platbu zasílejte na KB:19-0576160277 / 0100 a je potřeba abyste ve zprávě pro příjemce uvedli své jméno nebo přezdívku, kterou naleznu v registraci. Jen tak zvládnu rychle napárovat registrace a platby.

Na kolik mě GH výjde
Celá akce je koncipována jako nezisková a pracuje s uzavřeným rozpočtem. Náklady jsou co nejpřesněji odhadnuty a z toho je vypočítána cena.
Základní cena za víkend je 1500 Kč (dvě noci v pokoji, dvě snídaně, dva obědy a dvě silně masové večeře, průběžné občerstvení, možnost účastnit se všech herních aktivit, večerní konzert). Pokud se spokojíte s ubytováním ve stanu nebo na zemi v hangáru, tak vás GH příjde na 1100 Kč.
Cena je snížena odpovídajícím způsobem, pokud hodláte na akci dorazit až v sobotu.
V ceně není zahrnuto pití, doprava a v případě, že si na akci chcete přivézt psa tak poplatek 50 Kč za psa a noc (platí jen v případě, že ho budete mít na pokoji). Tato přirážka bude vyřešena až na místě.
V případě, že máte speciální nároky na stravu (aka nejíte maso), tak mě kontaktujte přímo, nějak to vyřešíme.

Jak si GH užít
To jistě není velký problém, ale je potřeba zachovávat pár pravidel.
Na akci bude relativně velký počet lidí, tak se snažme chovat tak, abychom neobtěžovali ostatní.
Budeme víkend trávit v příjemném venkovním prostředí. A je několik možností, jak si ho ještě vylepšit: přivezte si pohodlnou skládací židli nebo křesílko, deku na opalování, vlasní nádobu na pití piva, kterou máte rádi a vůbec cokoliv, co vám pobyt zpříjemní.
Pokud jsem v konzumaci alkoholu překročil "svoji" hladinu, tak se odklidím (nechám odklidit) stranou a nebudu ostatním padat do figurek.
V hangáru jsou letadla a je SAKRA důležité aby se jim nic nestalo.
Dávám na sebe pozor a snažím se nezchromit. Na místě jsou zkušení medici, ale je možné, že nebudou po ruce a pak vás ošetřím já!
Snažím se nenasrat Jindru! Třeba tím, že mi není ještě osmnáct a zleju se jako doga. Platí jednoduché pravidlo, že když někdo nasere Jindru, tak jím bude vyražen z akce.

Komunikace
Komunitní diskuzní server Hofyland je jasný. Můj email taktéž. Novinky a výkřiky jsou a budou na mém Twitteru (ostaní twítaře prosím o používání tagu ). A pro případ nouze je tu i telefon (777307348)

Resume
Určitě jsem zapoměl na nějaké informace. Pište dotazy do komentářů k tomuto článku, já zajistím zodpovězení.
Akce se bude konat i když bude chumelit. Pak si vemte boby, budeme bobovat.

GrillHammer speciál
Již loni jsem si povšiml, že wargamingový elegán nosí klobouk, helmu či jinou pokrývku hlavy. Což se mi líbí a hodnotím to velmi kladně. Až se budete na GH balit, tak si vemte slušivou čapku. Prahnu po vlastnictví fotografie šedesáti šílenců :).

To je snad vše, tak se honem registrujte! Veškeré dotazy buď přímo na mě, nebo zde ve formě komentáře.

1 komentář: